home > web applicaties

Web applicaties

Waar gepersonaliseerde applicaties vroeger alleen voor grote bedrijven waren weggelegd, behoren deze nu ook tot de mogelijkheden van het MKB. U kunt hierbij denken aan webshops, online reserveren, blogs, rekenprogramma's, agenda's, enzovoorts. U kunt deze applicaties intern gebruiken voor bijvoorbeeld het bijhouden van uw klantenbestand en/of orders of het doen van urenregistratie. Maar ook applicaties voor uw bezoekers/klanten behoren tot de mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan het kopen en afrekenen van producten, het maken van afspraken of het plaatsen van berichten of vragen.

One Creation beschikt over de ervaring en de know-how om samen met u alle mogelijkheden te bekijken. Web applicaties kunnen u namelijk een hele hoop werk uit handen nemen. De meeste applicaties worden op maat gemaakt, zodat deze naadloos op uw wensen aansluiten.

Webwinkels

Door de opkomst van internet en de vergemakkelijking van het online betalen (denk bijvoorbeeld aan iDeal), is het mogelijk alle soorten producten aan te bieden zonder over een fysieke winkel te beschikken. One Creation helpt u een gemakkelijk te onderhouden webwinkel op te starten. De webwinkel wordt op uw producten aangepast. U kunt hierbij denken aan het kiezen van maten/kleuren voor kleding, maar ook bijvoorbeeld aan het uitzoeken van plaatsen in een theater. Als laatste kunnen wij u helpen met de integratie van iDeal (direct betalen met een bankrekening), waardoor u zeker bent dat u uw geld ontvangt voordat u diensten levert aan uw bezoekers.

website ontwerp

Websites zijn de visitekaartjes van de toekomst. U wilt dat uw nieuwe website de goede uitstraling heeft, maar ook dat uw boodschap goed overkomt.
webdesign

teksten

De teksten op uw website zijn minstens zo belangrijk als het uiterlijk. One Creation helpt u graag met het schrijven of redigeren van deze teksten.
teksten

vindbaarheid

U heeft niks aan een website die niet gevonden wordt. Wij helpen u uw website vindbaar te maken via de gangbare zoekmachines, zoals Google, Yahoo en Bing.
vindbaarheid

One Creation

Prisma 17M
2495 AS Den Haag

T 070 413 00 13

route

over ons

One Creation is uw totaalpartner voor het internet. We zijn gevestigd in Den Haag, nabij Leidschendam-Voorburg. Met ons jonge, dynamische team volgen wij constant de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. We bieden een compleet pakket aan webdiensten, zodat u één aanspreekpunt heeft voor uw website en de daaraan gekoppelde internetdiensten.
lees meer