home > webdesign

Website ontwerp

Websites zijn de visitekaartjes van de toekomst. Steeds vaker is uw website de eerste indruk die klanten van uw bedrijf krijgen. Het is dan ook van groot belang dat het ontwerp van uw website aansluit op de uitstraling van uw bedrijf en uw huidige huisstijl. Minstens net zo belangrijk is de opbouw en indeling van uw website. Binnen 10 seconden moeten bezoekers een goed beeld van uw bedrijf en haar diensten hebben. Daarnaast is het steeds belangrijker dat uw website op alle verschillende media van tegenwoordig te bekijken is. Of een bezoeker uw website nou via een laptop, een tablet of een mobiele telefoon probeert te bekijken, ze moeten allemaal het resultaat krijgen dat zij verwachten.

referenties

meer referenties

Kennismakingsgesprek

Zoals u al ziet komt er bij het ontwerpen van een website meer kijken dan alleen het uiterlijk. Echter is het uiterlijk van uw website het deel waar u als klant vaak al een goed beeld bij hebt. Elke website begint dan ook met een gesprek waarin wij hier zo veel mogelijk informatie over proberen te vergaren. Wat is de informatie die u kwijt wilt? Wat wilt u uitstralen? Wat is uw doelgroep? Is er nog extra functionaliteit die u in uw site wilt verwerken? Met deze informatie, in combinatie met uw huidige huisstijl, kunnen wij voor u een passende offerte maken.

Realisatie

Na goedkeuring van de offerte gaan wij met het ontwerp aan de slag. Voordat wij beginnen met de realisatie van uw website, het inbouwen van onze beheer module en het optimaliseren van uw website voor de gangbare zoekmachines, maken wij een speciaal voor uw bedrijf gemaakt ontwerp. Eventueel kunt u gebruik maken van onze database van stock foto's. Pas als u geheel tevreden bent over dit ontwerp gaan wij met de technische realisatie van uw website aan de slag. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat de website geheel bij uw bedrijfsvoering aansluit. Tijdens dit proces krijgt u van ons een link naar een van onze servers, alwaar u de voortgang van uw website in de gaten kunt houden. Als laatste vullen wij de website met de door u aangeleverde teksten en zetten wij deze op de door u aangegeven domeinnaam. Uw website is bij de dag van oplevering dan ook helemaal af: een eindproduct waar u trots op kunt zijn!

teksten

De teksten op uw website zijn minstens zo belangrijk als het uiterlijk. One Creation helpt u graag met het schrijven of redigeren van deze teksten.
teksten

webwinkel

Een website kan meer dan alleen content weergeven. Met web applicaties, zoals webshops en calculatieprogramma's kan uw website u veel werk besparen.
web applicaties

vindbaarheid

U heeft niks aan een website die niet gevonden wordt. Wij helpen u uw website vindbaar te maken via de gangbare zoekmachines, zoals Google, Yahoo en Bing.
vindbaarheid

One Creation

Prisma 17M
2495 AS Den Haag

T 070 413 00 13

route

over ons

One Creation is uw totaalpartner voor het internet. We zijn gevestigd in Den Haag, nabij Leidschendam-Voorburg. Met ons jonge, dynamische team volgen wij constant de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. We bieden een compleet pakket aan webdiensten, zodat u één aanspreekpunt heeft voor uw website en de daaraan gekoppelde internetdiensten.
lees meer