home > webdesign > teksten

Teksten

Het schrijven van website teksten is een vak apart. Bezoekers willen zo snel mogelijk de informatie vinden waar zij naar op zoek zijn. Wij werken al langere tijd zeer goed samen met een aantal gespecialiseerde tekstschrijvers. Zij kunnen u helpen met het maken van nieuwe teksten of het redigeren van bestaande teksten. Of het nu gaat om teksten voor het vullen van de website of het schrijven van nieuws/persberichten in de toekomst. U bent bij hen aan het juiste adres. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen en er voor zorg dragen dat alle teksten op de website terecht komen.

Vertalingen

Naast het schrijven van teksten kan het wenselijk zijn dat uw website in meerdere talen beschikbaar is. Wij kunnen teksten in meer dan 40 verschillende talen laten vertalen. Het bureau waarmee wij samenwerken is lid van diverse overkoepelende organisaties in de vertaalbranche, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Op alle vertalingen wordt door een corrector een kwaliteitscontrole uitgevoerd. Hierbij wordt uiteraard óók gelet op consistentie en stijl. Wij zorgen er vervolgens voor dat alle vertalingen op uw website worden geïmplementeerd.

zie ook: webdesign - stock foto's - vindbaarheid

over ons

One Creation is uw totaalpartner voor het internet. We zijn gevestigd in Den Haag, nabij Leidschendam-Voorburg. Met ons jonge, dynamische team volgen wij constant de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. We bieden een compleet pakket aan webdiensten, zodat u één aanspreekpunt heeft voor uw website en de daaraan gekoppelde internetdiensten.
lees meer