home > zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Hoe goed uw website ook is, als niemand hem kan vinden heeft u er weinig aan. Het is dan ook erg belangrijk dat uw website goed vindbaar is via de gangbare zoekmachines. De belangrijkste hiervan zijn Google, Bing en Yahoo. Vele andere zoekmachines halen hun gegevens namelijk uit deze drie zoekresultaten. Bij het ontwerpen, maar vooral ook bij het kiezen van de verschillende pagina's en bijbehorende teksten, dient hier dan ook rekening mee gehouden te worden.

Zoekwoorden

Dit begint met het kiezen van zoekwoorden en het verwerken van deze zoekwoorden in de teksten, titels en url's. Zo ziet u bijvoorbeeld dat op deze pagina de term 'zoekmachine optimalisatie' terug te vinden is in zowel de titel (bovenin de browser), de url (http://www.onecreation.nl/zoekmachine-optimalisatie) en in de teksten. Het vaker gebruiken van deze termen verbetert ook deze vindbaarheid. Dus tijdens het bekijken van onze website zult u de term dan ook nog vaker tegenkomen. Wij, en ook onze tekstschrijvers, kunnen u helpen met het bepalen van deze woorden.

Pagina optimalizatie

Naast het kiezen van deze woorden is het belangrijk dat deze op de goede manier in de website worden ingepast. Zoektermen in kopjes, onderstreept of in opsommingen tellen bijvoorbeeld zwaarder dan platte tekst. Ook is het belangrijk dat uw url's netjes zijn opgebouwd en niet in de vorm van http://www.onecreation.nl/index.php?id=pageZoeken&variable=43b. Het gebruik van frames en tekst in flash en/of foto's wordt afgeraden, terwijl een groter aantal pagina's juist een positieve invloed kan hebben. One Creation houdt bij het programmeren van uw website constant de vindbaarheid in het achterhoofd, zodat u hier niet achteraf nog veel geld aan uit hoeft te geven. Ook zorgen wij dat uw website wordt aangemeld bij de drie grote zoekmachines, alsmede bij de bedrijvendatabase van Google: Open Directory Project.

Links

De laatste, en volgens vele specialisten belangrijkste, manier om beter vindbaar te worden is het verkrijgen van links op andere websites naar uw eigen website. U kunt hierbij denken aan verzamelpagina's, nieuwspagina's, blogs, maar ook social media zoals Facebook en Twitter. Zonder al te veel tijd kwijt te zijn kunt u op deze manier uw vindbaarheid enorm verbeteren. One Creation kan u met enkele tips helpen om dit aantal links snel te verhogen.

Wij krijgen u binnen 2 maanden op nummer 1 in de zoekresultaten

Een tekst die u waarschijnlijk al meerdere malen in uw mailbox heeft zien staan. Helaas is er geen andere manier dan via de tekst op uw website of het verkrijgen van links naar uw website om de zoekresultaten te verbeteren en al helemaal niet te voorspellen hoe snel dit op welke zoekwoorden zal gaan. Het verhogen van uw vindbaarheid is een langdurig en veranderlijk proces waar wij u graag mee helpen, maar garanties zijn er in de wereld van de SEO (Search Engine Optimilization) helaas niet te geven.

website ontwerp

Websites zijn de visitekaartjes van de toekomst. U wilt dat uw nieuwe website de goede uitstraling heeft, maar ook dat uw boodschap goed overkomt.
webdesign

OneCMS

Met ons zelf ontwikkelde beheer-systeem kunt u alle aanpassingen op uw website zelf doen. Gebruiksvriendelijkheid stond bij het ontwikkelen centraal.
website beheer

hosting

Wij bezitten meerdere servers in een van de grote datacenters in Amsterdam, klaar voor uw website en e-mailverkeer. Onze servers worden 24 uur per dag beheerd.
hosting

One Creation

Prisma 17M
2495 AS Den Haag

T 070 413 00 13

route

over ons

One Creation is uw totaalpartner voor het internet. We zijn gevestigd in Den Haag, nabij Leidschendam-Voorburg. Met ons jonge, dynamische team volgen wij constant de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. We bieden een compleet pakket aan webdiensten, zodat u één aanspreekpunt heeft voor uw website en de daaraan gekoppelde internetdiensten.
lees meer